Дом здравља „Нови Сад“ о квалитету сарадње са ОШ „Светозар Марковић Тоза“

 

У протеклим данима на Фејзбук страници Дома здравља „Нови Сад“ нашао се кратак текст који говори о квалитету сарадње са нашом установом на који смо веома поносни.

Тим поводом делимо са вама текст у целости:

„У децембру 2022. године основна школа „Светозар Марковић Тоза“ из Новог Сада обратила се Дому здравља „Нови Сад“ са молбом да напишемо препоруке које би приложили уз осталу документацију за конкурс за Светосавску награду 2022. за годину, коју додељује Министарство просвете Републике Србије.

Препоруку није било тешко написати, с обзиром на то да је то школа са којом Саветовалиште за младе има веома успешну дугогодишњу сарадњу, нарочито из области унапређења репродуктивног здравља младих и превенције инфекције вируса ХИВ-а.

Школа је добила ову престижну награду и то је до сада тек друга школа у Новом Саду која је то постигла, што успех чини још већим. Поносни смо што Саветовалиште за младе, а тиме и цео Дом здравља „Нови Сад“ дало свој допринос, и на свечаном наставничком већу које је одржано 10. 03. 2023. године у ОШ „Светозар Марковић Тоза“ тим поводом нам је уручена захвалница.“