ПОВЕЉА ХУМАНОСТИ, КУЛТУРЕ И СТВАРАЛАШТВА МЛАДИХ

Током месеца октобра ученици IV2, IV3 и  IV6 учествовали су у литерарном конкурсу „Доброта и хуманост на делу“, као и у ликовном конкурсу „Корице за моју књигу“.

Меморијално признање „Знак доброте — предање хуманости“ за најбоље оцењен литерарни рад ученика новосадских школа на тему „Путокази доброте и хуманости“ у предходној школској 2022/23. години припало је  Дуњи Бодирожић ученици  IV6 одељења наше школе.

Похвале за истоимени литерарни рад добили су Максим Аџић  и Лазар Леки ученици IV6 одељења.

Признање „Стваралаштво и култура – пут ка успеху“, за најбоље оцењен ликовни рад ученика, чланова ликовних секција основних школа Новог Сада на задату тему „Корице за моју књигу“ у предходној школској 2022/23. години, припало је Димитрију Ристићу ученику IV6 наше школе.

Похвале за истоимени ликовни рад добили су Сара Прел, ученица IV2 и Павле Јовановић, ученик IV3 одељења.

Свечаној додели награда у понедељак, 27. новембра 2023. године присуствовали су  награђени ученици, њихови родитељи и учитељице Дубравка Зорић, Миломирка Шурлан Цвијановић и Даринка Миловановић. Подршку ученицима на свечаној додели пружио је и директор школе Петар Наранчић.

Годишња признања младим суграђанима додељена су заједно са осталим награђеним учесницима и нашим ученицима уз сагласност и под покровитељством Градске управе за културу од стране Галерије „Атрија хумана“, Издавачке куће „Прометеј“ и Градске библиотеке Новог Сада.